Wie ben ik

Ik ben Jozef Peeraer, na 10 jaar in India gewoond te hebben bij mijn leraar Sri Linga Maharishigalu en zijn vrouw Amma ben ik terug in België verzeild geraakt; wat onwennig, in mijn dhoti en met mijn tulband aan, ik had geen westerse kleding meer, alles afgelegd tijdens mijn verblijf in India. Wat de hier aangeboden technieken betreft, heb ik die bij mijn leraar geleerd en verfijnt. Wel was het zo dat ik in India in een religieus kader was opgenomen.

In België heb ik in de leer geweest bij Marie-Paule Vyncke, zij heeft mij begeleid naar die fijne ervaring die een mens zijn leven verlicht, letterlijk.j

Van 1991 tot 2007 heb ik in gans Vlaanderen op regelmatige basis meditatie cursussen en lezingen gegeven. Zelfs het oude Vedische gebruik van de “vuurpot” hebben we zeven jaar lang bij nieuwe maan gehouden in een Bierbeeks bos.

Sinds 2007 heb ik een periode van rust ingebouwd, maar nu begint het weer te kriebelen, de technieken kunnen de kwaliteit van je leven zodanig verbeteren dat het niet eerlijk van mij zou zijn om ze niet aan iedereen aan te bieden.

Dit is het verhaal van een lichaam één in dat wat is, ik bestaat niet, ik is een droom, ontdek hierover meer in de rubriek: "Wil je meer?"

NieuwsbriefSchrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!