December, de donkerste maand van het jaar, vroeger was het stil in december denk ik, op het veld weinig te doen, alles lag stil, misschien waren de mensen toen in deze donkere maand wat stil, wat in zichzelf, teruggetrokken, weemoedig een beetje droevig misschien,gedachteloos? En hebben ze net daarom het feest van het licht uitgevonden.

Geef toe vanaf 21 december worden de dagen weer wat langer.

Gedachteloos maalt daar niet om, als er langs de buitenkant niet veel gebeurt kunnen we lekker stil worden in onszelf. Uren aan een stuk want niks of niemand heeft ons nodig.

Tijd voor stilte in ons hoofd.

Stop die mallemolen reken er op dat je op een mooie dag tegen jezelf zegt: “hé, hoi stop”, tijd voor niets, een propere lei, even een zuiveringskuur voor je geest, mensen drinken berkensap in de lente om hun lichaam te zuiveren. Wij stoppen met denken voor een gezonde geest.

Maar om onze geest te zuiveren hebben we niks nodig, roep die mallemolen halt toe en oeps niks...proper!

Zo eenvoudig is het, begin vandaag nog met oefenen, weet dat de tijdelijke actie voor één gratis techniek op de webstek nog altijd loopt.

Waag je kans en leer in een fractie om je geest leeg te maken, niemand kan dat van je wegnemen, éénmaal aangeleerd heb je het voor altijd mee.

Het is helemaal niet angstaanjagend om zonder gedachten te zijn. Het is bevrijdend, het lucht je op, het geeft je nieuwe energie, een duw naar een gezonde geest. Iedereen is er gebaat bij ook jij.

Gedachteloos is als het licht op het einde van de tunnel, eerst verlang je er naar en dan begint het te schemeren in de verte en dan is het overvloedig en overspoeld het ons, eindelijk stilte na het duistere donkere rond malen van die mallemolen.

Het is als de verbazing als je een dubbele regenboog ziet!

Vandaar dat het feest van het Licht in deze periode valt, laat je opluchten door een gezonde lege geest.Fijne feesten,JozefInline afbeelding 1

NieuwsbriefSchrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!