Welkom op de Nieuwsbrief van Gedachteloos,

We houden je hier op de hoogte van het reilen en zeilen van Gedachteloos,  wat houd jullie bezig, waar heb je het moeilijk mee. 

Af en toe probeer ik jullie daarover in een persoonlijke mail te berichten. Schrijf je in, let wel dat je mailbox vrij is, zodat de brief kan ontvangen worden. 

Moest je die nog niet ontvangen hebben, ga dan eens in je spambox kijken of bij reclame, waarschijnlijk zit die daar, voeg  het e-mail adres van Gedachteloos: zefpee@gmail.com toe aan je contacten.

Je kan ten alle tijde uitschrijven via zefpee@gmail.com met de mededeling "ik schrijf me uit" Je mag me ook op het opgegeven e-mail adres jou gegevens opvragen die in mijn bezit zijn, tot nu toe is dat je e-mail adres en je voornaam.

Het denken doet je leven in het verleden of de toekomst. Nooit in het hier en nu. Je denkt aan problemen die zich zullen aanbieden in de toekomst, hoe ga ik dat rond krijgen, wat gaan we straks eten, waarom heb ik er gisteren niet aan gedacht, als ik vroeger maar verder had gestudeerd.....enz.... enzoverder.  

Een gedachte mag je gerust laten komen en gaan, laat je niet meeslepen.  Als we denken, is onze aandacht minder goed, sommige dingen ontgaan ons,  neem nu het handeloze bellen achter het stuur, alleen al het gesprek, en de concentratie daarbij, maken dat je trager gaat rijden,  goed zo, maar je let ook minder op de weg,  weet jij nog na het gesprek wat je gedurende het gesprek hebt gezien?  Zo ook als je maar gewoon aan het denken bent, ben je afgeleid.

Via de technieken van Gedachteloos kan je je gedachten vrij laten,  en je bent weer volledig geconcentreerd en het lucht ook op, vrij van gedachten te zijn.

Gelukkig was ik zonder gedachten toen ik deze foto nam van een imposant wolken dek.


Hier komen jullie reacties:

Sander Kenens juni 2018

Ik heb veel ruzie op school maar als ik in de klas kom gebruik ik de truc van 180 graden kijken en daar wordt ik rustig van .ik vind de truc zeer leuk en ik gebruik hem graag en vaak maar hij is wel zeer moeilijk vind ik. maar een paar keer proberen en dan lukt dat wel.
Gebruik deze truc om je gedachten te verliezen en om rustig te worden zeker ook .
NieuwsbriefSchrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!